Nemusíte být znalcem, abyste museli tvrdit, že je pro vás dobrého vína škoda.

Já nejsem znalec vína

Nemusíte být znalcem, abyste museli tvrdit, že je pro vás dobrého vína škoda. Na dobrém víně či jídle není dobré šetřit nebo se o kvalitní dobrovolně ochuzovat, protože je to něco, čemu dovolíte vstoupit do Vašeho těla a tím pádem mít i vliv na jeho fungování. A to nejen fyzickém, ale i duševním. Zkuste proto dát kvalitním vínům i surovinám šanci a trochu více času na to, abyste je mohli poznat.

Pokud máte smysly otevřené, dobré víno od špatného či opravdu nekvalitního rozeznáte. A když si dobrovolně nebudete dopřávat tu horší variantu, není vyloučeno, že Vás víno začne časem bavit, nebo že si jej dokonce zamilujete a tím "znalcem" se stanete...


Poslední novinky a zajímavosti:

| tisk | pdf |

autor: jan.bretl.sommelier-mytus_ja-nejsem-znalec-vina...