Večeře s vinařem: Vinařství Pod Radobýlem
(11. 6. 2020)

Proč si neužít tak trochu jinou degustační večeři než jste od nás zvyklí?

Nápadité lokální menu šéfkuchaře Jana Lehmana jsme pro Vás spárovali s českými víny, která Vám osobně představí Lucie a Radek Popovič... a věříme, že to pro Vás bude příjemné překvapení :-)

Místo: Meat Beer, Washingtova 23, Praha 1
Termín: 11. 6. 2020 od 19:00

Degustační program:

Sekt Gabriela rosé

Kachní rilletes s kompresovanou hruškou a rakytníkovým želé
Rýnský Ryzlink pozdní sběr, 2018

Domácí sušená krkovice podávaná s uzeným máslem, marinovanou zeleninou a farmářským chlebem
Mopr pozdní sběr, 2018

Špekové knedlíky s červeným zelím
Fratava, pozdní sběr, 2017

Kachna na pomerančích s bramborovými kroketami
Pinot Noir, pozdní sběr, 2017

Makovo – švestkový koláč s makovou zmrzlinou
Forto, 2017

Cena degustace: 790,- Kč
Kontakt: www.alifea.cz


Poslední novinky a zajímavosti:

| tisk | pdf |

autor: Jan Bretl

Obsah stránek:

Jan Bretl

e-mail:

Facebook: www.facebook.com/vinarnik.cz

Instagram: www.instagram.com/vinarnik.cz

Technická realizace:

WebProjekt Praha

Publikační systém: web2.cz

e-mail:

Copyright: Jan Bretl 2016-2020